Arxiu


L'arxiu de l'associació és aquell conjunt de documents, de qualsevol data, forma o suport material, produïts o rebuts per la nostra entitat en exercici de la nostra activitat, i que volem conservar per a tots vosaltres i aquells que vindran.

 

En aquest racó i darrera aquest mot hi ha molta feina a fer: s'intentarà des d'ara mateix (bé de fet ja fa temps que s'hi està treballant) recopilar tot aquell material que tingui relació amb la nostra entitat, com per exemple imatges, registres sonors, filmacions, cartes, actes, notícies, o el que sigui, que s'hagin anat succeint durant la vida de la nostra entitat.

 

Penseu que ja són més de 25 anys, per tant, hi ha molta feina per fer, en aquest sentit us encoratgem a que ens feu arribar pel format que més adient trobeu tot allò que puguem classificar i mostrar en el nostre arxiu. Estem disposats fins i tot a venir-ho a buscar on calgui. Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per explicar-nos el que teniu només heu de clicar en aquest enllaç.

 

Us deixem un tast de fotografies que és possible que sigui el que més feina ens portarà, en especial aquelles que són antigues, doncs s'hauran d'escanejar: