Notícies

12/12/2018

Assemblea General

10/12/2018

Brindis 2019

22/11/2018

Assemblea General

Pàgines visitades

contador de visitas

des de 20 de maig de 2014

Web subvencionada per:

Web subvencionada per l'Ajuntament de Barcelona

Arxiu

L'arxiu de l'associació és aquell conjunt de documents, de qualsevol data, forma o suport material, produïts o rebuts per la nostra entitat en exercici de la nostra activitat, i que volem conservar per a tots vosaltres i aquells que vindran.

 

En aquest racó i darrera aquest mot hi ha molta feina a fer: s'intentarà des d'ara mateix (bé de fet ja fa temps que s'hi està treballant) recopilar tot aquell material que tingui relació amb la nostra entitat, com per exemple imatges, registres sonors, filmacions, cartes, actes, notícies, o el que sigui, que s'hagin anat succeint durant la vida de la nostra entitat.

 

Penseu que ja són més de 25 anys, per tant, hi ha molta feina per fer, en aquest sentit us encoratgem a que ens feu arribar pel format que més adient trobeu tot allò que puguem classificar i mostrar en el nostre arxiu. Estem disposats fins i tot a venir-ho a buscar on calgui. Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per explicar-nos el que teniu només heu de clicar en aquest enllaç.

 

Us deixem un tast de fotografies que és possible que sigui el que més feina ens portarà, en especial aquelles que són antigues, doncs s'hauran d'escanejar: