Festa Major 2014

29, 30 i 31 de maig i 1 de juny


PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR 2014

Descarga
Programa Festa Major 2014
Els Amics del Passatge Lluís Pellicer és una associació sense ànim de lucre que és manté gràcies a la tasca dels amics voluntaris, les quotes dels socis i les subvencions d'entitats públiques i privades.

La festa major és el paradigma de les seves celebracions en vers la ciutadania. Aquí teniu el programa, que segons la nostra modesta opinió, és un dels millors de Barcelona!!!
Programa Festa Major Amics del Passatge
Documento Adobe Acrobat 63.6 MB

El programa sencer consta de 64 pàgines i està en qualitat òptima, en aquest sentit la descarrega es demorarà minuts, així que una mica de paciència si el voleu tenir sencer, en cas contrari a sota teniu el dels actes (programa central).

 

Si voleu l'original haureu de passar pel local de l'Associació i ràpidament, doncs no ens queden gaires!!!

PROGRAMA D'ACTES DE LA FESTA MAJOR 2014

Descarga
Programa Festa Major 2014
Aquí teniu el programa en PDF dels actes de la festa Major. Està preparat per descarregar e imprimir a dues cares en un DIN A4 que després només teniu que doblegar pel mig.
Programa Actes Festa Major Amics del Pas
Documento Adobe Acrobat 2.3 MB

Salutació del President

President de l'Associació - Herman Casals

Doncs ja arribat un any més la nostra festa… Un any més? Crec que no.

Enguany la festa té aires de canvi i esperem que sigui el preludi d’una nova etapa en molts sentits.

En primer lloc ens felicitem i, en especial, felicitem a l’Ajuntament de Barcelona i, com no, al seu actual equip de govern, destacant-ne l’Il·lm. Sr. Gerard Ardanuy i Mata regidor de l'Eixample de Barcelona i l'alcalde de Barcelona, l’Excm. Sr. Xavier Trias i Vidal, que han complert una promesa que fa uns quants anys ens van fer: remodelar el passatge.
Enguany tindrem un passatge per a vianants (“peatonal”) i del que tots podrem gaudir per fi amb tranquil•litat. S’han acabat les caigudes, les incomoditats a l’hora de passar per on hi ha les jardineres o les dificultats per trastejar coses. L’Ajuntament ja ens ha assegurat que les obres començaran en pocs mesos. Aprofitem per desvetllar-vos un secret: només hi haurà una vorera amb arbres, cosa que ampliarà el pas per tot el passatge i estem segurs que en poc temps farà encabir les terrasses de tots els grans restauradors amb què comptem.

Se’ns apropa un any decisiu per a tots, que sí sí, que sí no, que no, en definitiva opcions que esperem ens sigui possible triar. Hi ha cabuda per tothom, la nostra associació és integradora, respecta les diferents identitats i fins i tot les abraça. Això sí, només demanem un cosa: cal que se’ns respecti la nostra.
És també un honor anunciar-vos que enguany la nostra pregonera serà la Montserrat Carulla i Ventura. No calen més presentacions.

Intentarem que la força integradora de què parlem sigui prou evident durant els dies de festa. Festa que comptarà, com cada any, amb aquells espectacles que tots ja coneixeu i espereu, com per exemple el Lennon, o la ja famosa paella,  que compta any rere any amb multitud de comensals.
Però hi haurà novetats, novetats que anireu descobrint durant aquests quatre dies de festa (sí, sí, quatre dies, ho dic bé) i que hem procurat adreçar a totes les edats.

Vull fer un petit esment, per anar acabant, a la web de l’associació: www.amicsdelpassatge.cat. Després d’alguns problemes, en especial la seva dilatació en el temps, ja disposem d’una web com manen els cànons i on centralitzarem tota la nostra activitat en les xarxes, amb l’ajuda d’altres eines que ja coneixeu i utilitzeu, com ara el facebook, entre d’altres. No deixeu d’entrar per anar seguint tot allò relacionat amb la festa major, per fer-vos socis, o per comprar una samarreta, etc.

Per finalitzar vull donar les gràcies a tots els comerços per col•laborar, la major part de vegades econòmicament, cosa difícil ens moments de crisis, i, en definitiva, per creure en el que fem. Com a barri hem de ser recíprocs amb ells i pensar en ells i no en altres, sempre que necessitem quelcom.

I, com no, a vosaltres, els que hi participeu, que feu que cada any, i ja en són 26, encara no sabem com, ens acabem embolicant la manta al cap i tornem a organitzar una festa ben sonada!!!

Visca la Festa Major!!! Visca el Passatge!!! I visca Catalunya!!!

 

Herman Casals Bastardas

President de l'Associació

Amb la col·laboració especial de:

Ajuntament de Barcelona
Moritz
Cerveceria Braseria Gallega
BCN Rosa
Beter
Juve & Camps
Bar Velodromo
Restaurant Blau