FESTA MAJOR 2015 -  5, 6 i 7 de juny


PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR 2015

Descarga
Programa Festa Major 2015
Els Amics del Passatge Lluís Pellicer és una associació sense ànim de lucre que és manté gràcies a la tasca dels amics voluntaris, les quotes dels socis i les subvencions d'entitats públiques i privades.

La festa major és el paradigma de les seves celebracions en vers la ciutadania. Aquí teniu el programa, que segons la nostra modesta opinió, és un dels millors de Barcelona!!!
Programa Festa Major 2015.pdf
Documento Adobe Acrobat 77.5 MB

El programa sencer consta de 64 pàgines i està en qualitat òptima, en aquest sentit la descarrega es demorarà minuts, així que una mica de paciència si el voleu tenir sencer, en cas contrari a sota teniu el dels actes (programa central).

 

Si voleu l'original haureu de passar pel local de l'Associació i ràpidament, doncs no ens queden gaires!!!

PROGRAMA D'ACTES DE LA FESTA MAJOR 2015

Descarga
Programa d'Actes Festa Major 2015
Aquí teniu el programa en PDF dels actes de la festa Major. Està preparat per descarregar e imprimir a dues cares en un DIN A4 que després només teniu que doblegar pel mig.
Programa Actes Festa Major Amics del Pas
Documento Adobe Acrobat 6.3 MB

Salutació del President

President de l'Associació - Herman Casals

L’any passat per aquestes dates ens felicitàvem de la remodelació del nostre passatge que era imminent... doncs bé, com sigui que al final les obres s’han endarrerit una miqueta i finalitzaran enguany, sembla que al final celebrarem la inauguració del passatge durant la Festa Major, com ja vàrem fer fa molts anys, concretament el 1989.

 

Ens felicitem de nou, i aquest cop si, per un nou passatge pels veïns, comerciants i tots els amics i amigues que ens vingueu a veure! Quan escric aquestes línies veig més de mig passatge envestit i tinc molts sentiments a flor de pell.

 

Donem les gràcies a l’Ajuntament de Barcelona i, com no, al seu actual equip de govern, destacant-ne l’il·lustríssim regidor Gerard Ardanuy i Mata i el nostre alcalde, l’il·lustríssim Sr. Xavier Trias i Vidal, artífexs ambdós d’aquesta remodelació.

 

La nostra entitat que feia anys que sol·licitava aquesta adequació del carrer, desitja i espera que, a part d’aconseguir un carrer per a vianants com és obvi, la remodelació serveixi com a detonant de promoció social i econòmica del passatge. Promoció que podria ser exponencial gràcies a les obres dutes a terme a la Diagonal, actualment ja finalitzades.

 

També ens felicitem d’una eina creada l’any passat i de la que ja en parlava en la salutació, la nostra web: www.amicsdelpassatge.cat. Després d’un any ja compta amb més de 4.500 pàgines visitades i, tot i que esperem millorar-la amb el temps, la veritat és que no ens podem queixar. No deixeu de visitar-la!

 

És també un honor i un plaer anunciar-vos que enguany el nostre pregoner serà el nostre estimat veí Manuel Pastor Salvat a qui coneixereu probablement per la seva relació amb el Bar Velódromo.

 

La festa comptarà amb aquells espectacles que tots ja coneixeu i espereu com per exemple el Lennon, o els àpats com el tast de dissabte que ja serà el quart any consecutiu que el celebrem, però també ens acompanyaran com a novetat un grup de timbalers el divendres i alguna sorpresa més.

 

Vull fer especial menció i donar les gràcies a tots els comerços per col·laborar en aquests moments si més no complicats, doncs any rere any ens demostreu que creieu en el que fem. Com sempre m’agrada dir, cal que tots els veïns i veïnes siguem mirats i pensem en ells sempre que necessitem quelcom.

 

I, com no, a vosaltres, els que hi participeu, que feu que cada any, i ja en són 27, puguem gaudir d’una festa ben sonada!!!

 

No voldria acabar aquesta salutació sense recordar-vos a tots i totes que enguany els ciutadans tenim l’última paraula. Ja fa més de mig any des de que els catalans vàrem decidir, el 9 de novembre, i abans de que passi un any, el 27 de setembre, tenim l’oportunitat de tornar-nos a expressar, sigui quin sigui el sentit, a les urnes. No deixeu passar aquesta oportunitat històrica, sigui quina sigui la vostra opció, doncs només així la decisió que prenguem serà majoritària. 

 

Visca la Festa Major!!! Visca el Passatge!!! I visca Catalunya!!!

 

 

Herman Casals Bastardas

President de l'Associació


Amb la col·laboració especial de:

Ajuntament de Barcelona
Moritz
Cerveceria Braseria Gallega
BCN Rosa
Beter
Juve & Camps
Bar Velodromo
Restaurant Nonono

 

CeX Fabra i Puig