La portada Festa Major 2019


Aquest 31è aniversari hem canviat els dissenyadors del programa de la festa major doncs en Víctor Martínez i en Noël-Herman Casals ja feia molts anys que s'hi dedicaven i calia donar-los un relleu. El programa l'ha dissenyat enguany Lola Abenza que és dissenyadora e il·lustradora des de 1998, amb més de vint d'anys d'experiència.

 

La portada enguany és igual tant per la part exterior del programa de festa major com per l'interior (programa d'actes), per reivindicar doblement la diversitat i qualitat dels serveis i professionals dels que gaudim al nostre passatge, que van des d'un tapisser, passant per un mayà, una impremta, a perruquers diversos i una infinitat de restauradors d'una altíssima qualitat. Per aquest motiu la portada es duplica i s'hi inclouen tots els serveis i professionals que podeu trobar dintre i als costats del passatge. A tots i totes, moltíssimes gràcies.

 

Així mateix li volem agrair el gran treball fet en el disseny i la maquetació del 31è programa de la festa major a la Lola!!! Ei, i no ens voldríem oblidar a en Ramón Cristòbal, membre de la Junta, que també hi ha posat la seva experiència en aquest camp.

 

Podeu posar-vos en contacte a lolaabenzab@gmail.com o al telèfon 669565876 o al 933284890. 

La Junta

PORTADA PROGRAMA

Portada Programa Festa Major 2019
Portada programa 2019 - Lola Abenza