Associa't comerç


Pel que fa els comerços, l'Associació ha preparat un seguit de serveis especials. Primer de tot volem deixar clar que entenem com a comerç l'activitat socioeconòmica de compra/venda de béns o serveis, i per tant, en aquest gruix i tenen cabuda tant les botigues (supermercats, perruqueries, tapisseries, roba, entre d'altres) com els restaurants que de fet ells sols conformen una important part de tots els comerços del passatge i dels voltants.

 

Com a comerç per fer-se soci de la nostra associació és molt senzill, només cal omplir el següent formulari.

 

La quota és de dos tipus: 100 euros a l'any per qui vulgui ser socis i 500 euros a l'any per qui vulgui ser patró (aquí les places són limitades, poden haver-hi un màxim de 5 patrons). El pagament pot fer-se semestralment o anual, essent obligatòria la domiciliació bancària.

 

En el cas que s´opti pel pagament anual aquest es farà a l'inici del mes de març, i en el cas que s'opti pel pagament semestral, el primer pagament coincidirà amb l'anual (mes de març) i el segon pagament es durà a terme a l´inici del mes d´octubre.

Abans de fer-te soci o patró et recomanem que facis una ullada a la nostra Carta de Serveis en l'apartat Comerços associats que de ben segur que et sorprendrà.

Formulari per associar-te

Por favor inserta el código:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.