Moltes gràcies per aquest 30è aniversari


 

Com a president més longeu de la entitat Associació Amics del Passatge Lluís Pellicer, ha estat un honor poder assistir i estar amb tots vosaltres així com gaudir d'aquest 30è aniversari.

 

Com ja deia en la salutació del programa d'enguany, ens hem de felicitar tots plegats perquè ho hem aconseguit. No és una gesta gens fàcil, i més en els temps que corren, on les hem passat i les passem de tots colors. Però hi hem arribat.

 

Això si, cada cop és menys el voluntariat, però hi són, cada cop les ajudes de l'administració són menors, per posar exemples, la subvenció que ens atorga l'Ajuntament de Barcelona ha minvat considerablement (perquè us feu una idea més del 50% en pocs anys i ja no era per tirar coets). Per altra banda cada cop se'ns demanen més especificitats per fer una festa major, a persones com jo i la resta que conforma la junta, que l'únic que volem és portar una entitat endavant però que ens trobem cada cop amb més dificultats per aconseguir-ho. Si a això hi sumem per exemple que els horaris cada cop són més limitats, doncs anem de mal en pitjor. Afegeix un lloguer del local que degut a la ubicació del mateix i la conjuntura econòmica cada cop és més elevat i la combinació comença a ser, si més no, complexa.

 

Derrotista? No. Realista? Si.

 

Tot i així, com deia, ho hem aconseguit. Ho hem fet per vosaltres, veïns, fins i tot pels que no us sentiu identificats amb la nostra entitat (algun dia la trobareu a faltar) i per vosaltres comerços, tot i que alguns tampoc col·laboreu amb nosaltres (no passa res, no es pot estar a tot arreu), i per la gent, i pel país.

 

I si, aquí barregem política, primer perquè som una entitat independentista, i segon perquè si no es barregen les essències de la vida amb la pròpia vida, al final estarem en estat vegetatiu. Com sempre diem, estem oberts a tothom, i ens encanta que el passatge sigui un fidel reflex de la societat catalana, és a dir, plural. No us enganyeu, no estem dividits, ens volen dividir, que no és el mateix.

 

Esperem que ho hagueu passat molt bé durant aquests dies. Excepte la pluja de diumenge que ens va intentar esguerrar el dia, la resta ha sortit a les mil meravelles. Bé els números han punxat, en especial pel diumenge, però com sempre, ens en sortirem.

 

No us puc assegurar un 31è aniversari, però us puc assegurar que farem tot el que estigui en les nostres mans per fer-ho. El que si que us puc assegurar és que us esperem al proper Sant Joan que farem festa al passatge.

 

Vull acabar aquesta salutació post-festes recordant, com també vaig fer en la salutació del programa de festes d'enguany, a tots aquells que ja no hi són però que de ben segur han celebrat la festa amb nosaltres, des d’allà on siguin: Francesc Andreu, Francesc Solà, Joan Castillo i Isabel Herrer, Daniel Espinosa, Francesc Parera, Manel Rafart, Pere Montsonís, entre molts d’altres. Tots ells conformen l’essència de la nostra entitat que s’ha forjat gràcies a persones com ells, tot cor, esforç i honestedat.

 

I per últim donar les gràcies de cor a l'empresa Més temps lliure, uns professionals que han col·laborat un any més amb l'entitat, i que aquest any s'han avingut a no cobrar res, degut als números vermells que tenim. No saben com els ho agraïm, si hi hagués més capital humà com ells, el món seria millor.

 

Moltes gràcies també, a tothom que ha col·laborat amb la festa major, per petita que hagi estat la col·laboració: Lennon, els restauradors del passatge participants en la tasta, i moltíssims d'altres també!

 

Visca la Festa Major!!! Visca el Passatge!!! I visca Catalunya!!!

 

Herman Casals Bastardas

President de l'Associació

 

Portades de 30 anys de Festa Major
Portades de 30 anys de Festa Major

FES-TE SOCI

Enllaç a Fes-te soci

 Fer-se soci és molt senzill, només cal omplir un formulari i gaudeix de molts avantatges.

COMERÇ ASSOCIAT

Enllaç a Botiga

 

Si ets un comerç de l'Esquerra de l'Eixample, només et cal accedir i omplir el nostre formulari especial per associar-te i gaudir de tots els avantatges que et proposem.