Carta del President


Estimades amigues i amics del Passatge i del barri. Aquest any celebrem els TRENTA-UN ANYS de la nostra Associació i també la trenta-unena Festa Major.


És de domini públic que sempre aquestes festes han estat molt sonades, divertides i any rere any més i més participatives. Aquest any és per a nosaltres especialment significatiu, hi posem moltes ganes, amb tota l’il.lusió tirarem la casa per la finestra i ens farà molt goig que aquests dies de festa siguin encara més espectaculars que mai, perquè ho devem al nostre enyorat president Herman.


Els temps que corren en aquests moments pel país són força tristos i desanimadors, tenim la bona gent dels nostres polítics i líders injustament empresonats. La gran majoria de nosaltres estem indignats pel mal tracte que rebem per part d’aquest govern espanyol indigne, groller i corrupte. El judici és una farsa.


Afortunadament amics, això no pot durar massa perquè mai com ara la gent del carrer hem plantat cara a tanta injustícia i la nostra tenacitat ens ha de fer imparables.

 

En aquests moments tan convulsos, les notícies i esdeveniments poden canviar d’un dia per l’altre. Desitjo que quan estigueu llegint aquest article ja hi hagi bonança a casa nostra i puguem gaudir de la llibertat que tot país de l’Europa democràtica del segle XXI es mereix.

 

El nostre president i amic Herman era un lluitador per les llibertats de Catalunya. Som molts els que com ell, estem compromesos per aconseguir aquesta preuada llibertat i pensar en ell ens anima a seguir lluitant.

 

Ànims amics i veïns, passi el que passi volem que la festa sigui molt lluïda i mai ningú ens podrà prendre tot el que haurem ballat.


No hi podeu faltar! Segur que la ballarem!!! Dies 31 de maig, 1 i 2 de juny.

 

VISCA EL PASSATGE LLUIS PELLICER!

Josep Sarsanedas i Sàbat
President Associació d’Amics del Passatge Lluis Pellicer

FES-TE SOCI

Enllaç a Fes-te soci

 Fer-se soci és molt senzill, només cal omplir un formulari i gaudeix de molts avantatges.

COMERÇ ASSOCIAT

Enllaç a Botiga

 

Si ets un comerç de l'Esquerra de l'Eixample, només et cal accedir i omplir el nostre formulari especial per associar-te i gaudir de tots els avantatges que et proposem.