Notícies

22/11/2018

Assemblea General

13/06/2018

Sant Joan 2018

1 D'OCTUBRE

Ni oblit, ni perdó!

Pàgines visitades

contador de visitas

des de 20 de maig de 2014

Anunciants 2018

Web subvencionada per:

Web subvencionada per l'Ajuntament de Barcelona

CARTA DE SERVEIS

L’associació és una entitat sense ànim de lucre que no és res més que un grup de persones que s’organitzen per dur a terme una activitat col·lectiva. A diferencia d’altres formes d’organitzar-se i actuar, gaudeix de personalitat jurídica, el que la fa capacitada per adquirir drets i contraure obligacions (establint-se així una diferenciació entre el seu patrimoni i el de les persones associades).

Carta de serveis

 

Característiques fonamentals:

  • Grup de persones (físiques/jurídiques).
  • Objectius i/o activitats comuns.
  • Funcionament democràtic.
  • Absència d’ànim de lucre.
  • Independència.

 

Si ens centrem en els objectius i com no, en les activitats comuns, l’associació com a entitat sociocultural us presenta una Carta de Serveis (fent servir el símil de les Administracions Públiques) que recull tots els serveis que prestem i dels que podeu gaudir. Podem sintetitzar tot allò que duu a terme l’entitat en els següents punts, no obstant, tot això ho desglossarem en els corresponents apartats de socis, no socis i comerços associats:

 

  1. Atenció personalitzada a nivell de barri per qualsevol problemàtica que es produeixi o que us afecti.
  2. Informació i assessorament als socis i no socis, així com a tots els comerciants, en tot allò relacionat amb tràmits i gestions amb l’Ajuntament de Barcelona, o si escau, amb altres institucions públiques.
  3. Local: bé sigui per celebrar un aniversari, una comunió, un dinar o sopar o qualsevol altre tipus de celebració, una exposició, una conferència, o simplement visionar la televisió, fer ús del WI-FI (connexió de dispositius electrònics de forma sense fil) o llegir el diari. Per qualsevol cosa que s’hi pugui dur a terme restem a la vostra disposició.
  4. Festes: la més sonada es la nostra Festa Major que ja ha complert el seu 25è aniversari i que celebrem sempre durant el mes de maig (segona o tercera setmana), però també podeu assistir a la revetlla de Sant Joan o al Brindis de Nadal, així com a totes les altres que es van fent al llarg de l’any (cada any varien).
  5. Activitats: a part de les festes que són un dels nostres pilars fonamentals com a entitat cultural i lúdica que som, pel que fa la resta d’activitats estem en fase de recuperar totes aquelles que fèiem i que actualment només fem molt de tant en tant, com exposicions, conferències, visites guiades, excursions, i d’altres que no desvetllarem en aquestes línies doncs es tracta de novetats.