Notícies - Gener 2020


19/01/2019 - Activitats primer semestre 2020

Comencem forts enguany, després d'un 2019 que ha estat un any més de situar-se i resistir com a entitat que altra cosa, després de la pèrdua del nostre estimat president Herman, i la incorporació de nous membres a la Junta, i perquè no dir-ho, alguns que altres entrebancs.

 

Actualment hem preparat una bateria d'activitats per aquest primer semestre de 2020 que esperem que hi participeu i en gaudiu, de com més millor, i sobretot que en feu difusió si us agraden, que és la nostra intenció, i en cas que no, cosa que esperem que no passi, ens ho feu saber per millorar.

 

Les noves propostes que es portaran a terme a partir del 23 de gener s'emmarquen en les tardes dels dijous que les transformem en temàtiques, alternant la projecció de cinema, la presentació de llibres, els recitals de poesia, la música en viu i els debats

 

 

A més a més, si hi ha suficients inscrits, s'iniciaran cursets d'escacs, d'anglès i treballs florals, amb horari de tarde/vespre i amb preus molt populars, tant per socis com per no socis. Si hi esteu interessats, podeu demanar informació per correu a lluispellicer@amicsdelpassatge.cat. 

 

 La Junta

Recital de poesia el proppassat 30 de gener de 2020 amb Maria Sevilla, Laia Carbonell i Raquel Santanera.

Cinema

Rapsodes


10/01/2019 - Bases concurs de cartell de la Festa Major 2020

Enguany volem començar l'any amb una proposta innovadora, en vindran moltes més,  doncs per primera vegada ens agradaria fer un concurs per triar la que serà la portada del programa de festa major per aquest 2020. 

 

Bases concurs de Cartell de Festa Major

 

L'objectiu del concurs de cartells és donar a conèixer aquesta festa. 

 

El concurs s’adreça a totes les persones que resideixin, estudiïn, treballin o desenvolupin una activitat al barri de l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona. 

 

Cada participant pot presentar una proposta, sigui de manera col·lectiva o individual.

 

La proposta de cartell s’ha de presentar en format amb un suport de mida DIN A3 (420 x 297 mm) i sentit vertical. Al darrera del cartell no s’hi ha d’escriure el nom. Conforme es presentin cartells s’aniran identificant amb el número de registre d’entrada al concurs, segons la butlleta d’inscripció. Es pot utilitzar qualsevol tècnica artística per fer el cartell.

 

El disseny de la proposta ha d’incloure: “Festa Major del Passatge Pellicer”, així com la data, "29 a 31 de maig de 2020".

 

Per participar cal omplir i presentar al local de l'Associació la butlleta que trobareu en descàrrega al final del present text, i s'hi adjuntarà la proposta presentada.

 

El termini de presentació s’inicia el 3 de febrer de 2020 i finalitza el 16 de març de 2020.

 

El jurat estarà integrat per: Presidència: President de l’Associació d’Amics del Passatge Lluís Pellicer; Vocalies: 4 persones vinculades a escoles del món gràfic i artístic del barri; Secretaria: un membre de l’associació.

 

Les persones del jurat actuen amb veu i vot, excepte la secretaria, que actua només amb veu. El jurat adopta els acords amb el quòrum de la majoria simple dels seus membres i té dret a deixar desert el premi de la convocatòria.

 

El jurat escollirà una proposta finalista i dos accèssits. La proposta guanyadora es donarà a conèixer en un acte públic el dijous 2 d’abril de 2020 i es difondrà seguidament a través del web de l’associació. 


La proposta guanyadora obtindrà un premi de 150 euros en un val de compra de la Cooperativa ABACUS i la imatge del cartell s’inclourà en la difusió i documentació de l’edició de la Festa Major del Passatge Lluís Pellicer 2020. La proposta guanyadora es donarà a conèixer durant la segona quinzena del mes d'abril. Els accèssits tindran un premi de 50 euros en vals de compra de la Cooperativa ABACUS. El premi es lliurarà durant la Festa Major i es comunicarà la data exacta als guanyadors amb antelació suficient.

 

L’organització es reserva el dret de fer modificacions per adaptar la imatge guanyadora a les necessitats de publicació.

L’Associació gaudirà del dret de reproducció, distribució i comunicació de la proposta finalista i els dos accèssits.

Les obres presentades han de ser originals, i s'exclouran del concurs els plagis o còpies d'obres ja existents. Les persones participants en el concurs assumiran la responsabilitat total que no existeixin drets de terceres persones sobre les obres presentades.

 

Es farà una exposició amb totes les obres que es presentin al concurs al local de l’Associació.

 

Els concursants que no hagin resultat premiats podran recollir la seva obra a partir del primer dia de la Festa Major i fins al 31 de juliol. Les obres no recollides quedaran en possessió de l’Associació.

 

El Jurat resoldrà totes les qüestions que puguin sorgir pel que fa a la interpretació d’aquestes bases.

 

La participació en aquest concurs suposa l'acceptació d’aquestes bases. 

La Junta 

Descarga
Butlleta de participació al concurs del cartell per la portada del programa de la Festa Major de 2020
Cal presentar al local de l'Associació d'Amics del Passatge Lluís Pellicer la present butlleta, degudament complimentada, juntament amb la proposta de cartell seguint les bases del concurs.
Butlleta Cartell 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat 105.1 KB

 

::::::::::::::::::::::::::: JURAT :::::::::::::::::::::::::::

 

Josep Sarsanedas, president de l'Associació d'amics del passatge Lluís Pellicer

Maria José Filella, pintora i directora de l'Escola Muset, de dibuix i pintura (c. Mallorca, 187)

Josep Solana, JOSO, dibuixant de còmic i fundador de l'Escola Joso, de còmic i arts visuals (c. Entença, 163)

Xavier Munill, creatiu publicitari, actualment a 451, agència, estratègia, idees i creativitat (c. Rosselló, 184)

José Fandiño, dissenyador gràfic, autònom (veí de l'Esquerra de l'Eixample)

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pòster dels 30 anys de l'aniversari de l'Associació d'Amics del Passatge Lluís Pellicer
Pòster dels 30 anys de l'aniversari de l'Associació d'Amics del Passatge Lluís Pellicer