Notícies - Febrer 2018


12/02/2018 - Festa Major 2018

30 anys fent barri, 30 anys fent país
Voldríem que enguany fos molt especial, per diversos motius, però en especial per un d'important: és el nostre 30è aniversari!
De fet és obligat que us reserveu el cap de setmana d'aquesta, la nostra trentena festa major, doncs no volem que hi falti ningú. El cap de setmana triat serà el primer de juny, però enguany la festa major la farem de 4 dies: el 31 de maig, el 1, 2 i 3 de juny.
Ja portem un parell de reunions per anar perfilant aquesta quatre dies de festa i en especial, per fer d'enguany un digne aniversari de la nostra entitat: tenim un Lennon renovat amb moooooolta energia (si, si, en pot tenir més encara), una orquestra de qualitat per dissabte, algunes activitats permanents, una tarda de dissabte molt especial pels nens amb un final molt escumós i esperem que moltes activitats més. Segurament prepararem també una mica de marxandatge perquè puguem tenir tots un record d'aquest aniversari.

 

Com sabeu de cada any, ara comença el compte enrera, falten quatre mesos mal comptats  i com us deiem al principi, RESERVEU AQUESTS DIES, no hi ha escusa, us volem a la nostra festa major, a la vostra festa major!
La Junta