Notícies - Juny 2018


13/06/2018 - Sant Joan 2018

Sense adonar-nos i encara amb la ressaca de la festa major, ja tenim aquí de nou, una de les celebracions més catalanes: Sant Joan.

 

Ja sabeu però, que no defallim, i com no pot ser d'una altra manera celebrem Sant Joan!  

 

Us esperem a tots i a totes al passatge el dia 23 de juny a les 20:30 hores. Cal reserva prèvia (al local de l'Associació del 15 al 21 de juny per la tarda). Enguany el menú es fix, sense opcions, però ben farcit d’embotits de qualitat, per no parlar de les coques típiques i algunes d'especials que us portem cada any.

 

Des d'aquí el nostre més sentit agraïment a la pastisseria que col·labora amb nosaltres cada any, La Torre (Villaroel 226), a la que us demanem que hi feu gasto tants cops com us sigui possible. Idèntic tracte us demanem per La Vermuterie (Muntaner 212) que és el restaurant que ens ha preparat un fabulós gaspatxo de síndria per llepar-s'hi els dits. S'ha de cuidar aquells que ens cuiden!

 

I després no marxeu! Durem a terme un sorteig especialment farcit enguany de bons regals, i després tancarem la nit de revetlla amb música i servei de bar, i segurament amb algun petardet que altre...

La Junta