Notícies - Maig 2018


31/05/2018 - Les terrasses al Passatge

Fruit d'una col·laboració entre els restauradors del passatge i l'associació, i amb el permís de l'Ajuntament de Barcelona, durant el dia d'avui, migdia i nit, trobareu les terrasses al passatge. Així mateix us esperen demà divendres al migdia.

 

Durant les hores de dinar i sopar els restauradors del passatge ens ofereixen la seva fantàstica diversitat gastronòmica a tothom que es viulgui acostar al passatge i gaudir d'un dies de sol, ubicats en un emplaçament únic, en el que poques vegades (massa poques) podreu deguistar uns dels millors conjunts gastronòmics a Barcelona, on es barreja cuina d'autor, creativa i tècnica.

 

Bon profit!

La Junta

28/05/2018 - La festa als diaris

Enguany volem agrair molt especialment al diari ARA la publicació d'un anunci gratuït per promocionar el nostre 30è aniversari

 

S'ha d'agraïr i molt aquesta col·laboració que ha estat totalment desinteressada i de forma inmediata. Arrel d'un correu electròic demanant la col·laboració a diferents diaris, han estat ells els primers en contesar, de fet el dia següent ja ens havien confirmat la publicació de l'anunci, que finalment ha estat el proposaat dissabte 26 de maig en la pàgina 7. Molt bona data i molt bona posició.

 

De tot cor mil gràcies!

 

I per si fos poc ens han concretat que portaran uns 200 diaris cada dia de la festa major per repartir entre tots vosaltres.

 

Us encoratgem a seguir el següent enllaç i fer-vos socis d'aquest diari que ha col·laborat de forma tan especial amb la nostra entitat en una data tan assenyalada: https://subscripcions.ara.cat/ .

La Junta

Anunci al diari ARA del dissabte 26 de maig de 2018
Anunci al diari ARA del dissabte 26 de maig de 2018
Pàgina 7 del diari ARA de 25 de maig de 2018
Pàgina 7 del diari ARA de 25 de maig de 2018

Així mateix volem agrair la col·laboració totalment desinteressada del diari ELNACIONAL.CAT que podeu llegir en el següent enllaç:

https://www.elnacional.cat/ca/cultura-idees-arts/associacio-amics-passatge-lluis-pellicer-celebra-festa-major_271023_102.html

 

Així mateix us animem a subscriure-us al seu butlletí de notícies a través del següent enllaç: https://www.elnacional.cat/ca/alta-newsletter.html


07/05/2018 - Èxit total del sopar groc al passatge

El proppassat 4 de maig vàrem celebrar un sopar groc, solidari amb els familiars de les preses i exiliades polítiques i presos i exiliats polítics.

 

Es va establir, per qüestions d'espai, un topall de 400 comensals. Els tiquets es van exhaurir dos dies abans de la celebració de l'acte.

 

Moltes gràcies a tothom!

 

Va ser un acte molt concorregut i per altra banda molt emotiu, amb la presència de l'Anna Ponsatí i el Xavier Sànchez, germans respectivament de la Clara i el Jordi, i amb diversos parlaments després del sopar.

 

Així mateix vàrem gaudir de la veu de la Mariona Martin, i després del sopar del grup Sam & la banda dels reptes. Finalment l'acte va finalitzar amb un sentit Cant dels Segadors.

 

Ah! I un convidat molt especial, a part de la pluja intermitent, del que us n'adjuntem un video de salutació!

 

I volíem compartir amb vosaltres que els beneficis del sopar han estat de 3.000,00€ aproximadament, que farem arribar a les famílies properament.

 

Tres mil gràcies a tots els que heu col·laborat!!!

La Junta