Notícies - Novembre 2018


22/11/2018 - Decés Herman Casals Bastardas

Fa prop de dos anys que sabíem que aquest dia havia d'arribar, des de que li van diagnosticar la malaltia. No per això ha estat més fàcil.

 

M'agradaria haver publicat aquesta notícia el mateix dia 17 de novembre, el dia que el nostre President, l'Herman, no va poder més (cosa rara en ell) i ens va deixar. El problema principal és que qui gestiona la web i us escriu aquestes paraules és el seu fill, el Noël, fet que ha complicat i molt les coses.

 

El dissabte 17 de novembre ens va deixar l'Herman, el president de l'associació, l'amic, el veí, el marit i pare. I des d'aquestes línies simplement volia retre-li un petit homenatge que a ell de ben segur que li hagués agradat.

 

Agrair també a tothom les mostres de condòl, via correu electrònic, via whatsapp, via telèfon, i en especial a qui va venir diumenge a la vetlla o dilluns a la cerimònia al tanatori de Les Corts. Vàreu ser moltíssima gent. Hagués estat encantat, de veritat, gràcies de tot cor.

 

Com que ara per ara se'm fan difícil escriure més enllà que des del dolor aprofoitaré unes paraules que va llegir en Josep Sarsanedas i que em van semblar meravelloses:

 

"Herman, president, amic, tot el barri avui està de dol. Deixes un buit a l’associació que possiblement no podrem superar. Amb la teva plena dedicació de tants anys als «Amics del Passatge» has aconseguit que la nostra entitat tingui un prestigi envejable.

 

Amb el teu tarannà clar, negociador i honest, ens has portat on som. Sempre has dit les coses pel seu nom, la diplomàcia no ha estat el teu fort i, justament per això, t’hem valorat i estimat.

 

Has estat molt valent d’assumir la teva malaltia amb dignitat i més que cap de nosaltres sabies que la fi era propera. Tot just fa una setmana escassa que em vas dir: «en Noël sempre que cal ho deixa tot per mi», i amb la boca plena de satisfacció vas seguir dient: «avui dia ja no queden fills com el meu». És doncs satisfactori malgrat el dolor que sentim, pensar que ens has deixat però has tingut la sort d’estimar i de sentir-te estimat per tots els teus.

 

En aquests moments en el nostre país estem vivint uns moments convulsos. Tu que tant has lluitat per la llibertat, la independència i la República Catalana, lamentablement no has pogut veure la seva definitiva implantació. Els que quedem, t’asseguro que continuarem lluitant per aconseguir-ho.

 

Roser, sempre has estat una dona valenta i així has de continuar perquè la vida segueix. Noël, tu ara ets el puntal. Bé sabeu que tots sentim la mort de l’Herman i us volem donar amb tot el dolor el més sentit condol.

 

HERMAN, DESCANSA EN PAU."

 

La Junta i el seu fill Noël


22/11/2018 - Assemblea General

CONVOCATÒRIA DE L’ASSAMBLEA ORDINÀRIA

 

Seguint instruccions del Sr. President, em plau convocar-vos, el proper dia 27 de novembre a les 20:00 hores en primera convocatòria, i a les 20:30 en segona, sota  el següent ordre del dia:

 

  1. Dimissió del Sr. President, per motius de salut.
  2. Proposta de la Junta sortint, per anomenar al Sr. Herman Casals, President Honorari de l'Associació.
  3. Lectura i aprovació dels comptes si escau.
  4. Presentació de candidatures per assumir la Presidència de l'Assocació.
  5. Elecció de President.
  6. Precs i preguntes.
  7. Cloenda.

 

L’assemblea es celebrarà al nostre local social, passatge Lluís Pellicer 21 (baixos).

 

No cal dir que ens agradaria molt comptar amb la vostra presencia, atesa la importància dels assumptes a tractar.

 

El Secretari de l’entitat

Miquel Castells

 

Nota: la convocatoria es va dur a terme el 5 de novembre, dies abans del decés del President de l'Entitat.

 

Descarga
Descarrega la delegació de vot
Amb la delegació de vot, en cas de no poder assistir, pots traslladar a un altre associat o associada el teu vot.
Convocatòria Assemblea Extraordinària 20
Documento Adobe Acrobat 2.2 MB