Notícies - Octubre 2018


14/10/2018 - Loterial de Nadal 2018

A partir de demà dilluns 15 d'octubre, començarem a distribuir els talonaris als establiments que col·laboren amb nosaltres en la venda de la loteria de Nadal per aquest 2018. També el teniu disponible a l'Associació, com sempre, en l'horari d'obertura habitual.

 

El número d'enguany és el 52.655. Enguany, que estem de celebració pel nostre 30è aniversari, ens agradaria acomiadar l'any amb ampolles de cava tot brindant per un bon pessic pels veïns que bona falta fa a tothom.

 

No deixeu de comprar-ne, almenys una butlleta, mai se sap, i sempre pot ser aquest el nostre any.

 

 El seu preu és de 5 euros la butlleta, en jugueu 4, i teniu temps per comprar-ne fins uns dies abans del sorteig, que es durà a terme com cada any el 22 de desembre.

 

Us volem donar les gràcies a tots vosaltres per col·laborar amb la compra de la loteria i l'euro de donació que ens permet juntament amb d'altres petits ingressos que l'Associació pugui fer tot el que fa.

 

Així mateix us animem a que feu despesa en tots aquells establiments que col·laboren amb la nostra entitat doncs és una bona manera de tancar un cercle que fa que tot això sigui possible. És el cas de l'anunciant d'enguany, l'estanc del carrer Villarroel cantonada amb Londres.

 

La Junta

Amb la col·laboració de: